Skip to main content

Aveți la dispoziție cel mai simplu și comod sistem de a vă programa, fie că aveți nevoie de o intervenție service în Atelierul Mecanică, Atelierul Caroserie sau Stația ITP: programare online.
Completați formularul de mai jos și un Consiler Service al reparatorului autorizat dorit vă va contacta pentru a vă confirma programarea.
Programarea service nu poate fi solicitată pentru o dată mică de 48 ore de la data completarii formularului.

Informatiile urmatoare sunt optionale. Informatiile primite ne vor ajuta insa sa intelegem si sa raspundem punctual nevoilor dumneavoastra.

km

Scrieti toate informatiile suplimentare care individualizeaza cat mai bine masina pentru care solicitati oferta: motor, optionale, suma maxima de incadrare, etc.

Am luat la cunostință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la privacy@autoitalia.ro. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, București) și instanței de judecată competente.