Skip to main content

Aveti la dispozitie cel mai simplu si comod sistem de a va programa, fie ca aveti nevoie de o interventie service in Atelierul Mecanica, Atelierul Caroserie sau Statia ITP: programare online. Completati formularul de mai jos si un Consiler Service al reparatorului autorizat dorit va va contacta pentru a va confirma programarea. Atentie: programarea online se poate face numai la 48 de orefata de data curenta.

Programarea service nu poate fi solicitata pentru o data mica de 48 ore de la data completarii formularului.

Informatiile urmatoare sunt optionale. Informatiile primite ne vor ajuta insa sa intelegem si sa raspundem punctual nevoilor dumneavoastra.

km

Scrieti toate informatiile suplimentare care individualizeaza cat mai bine masina pentru care solicitati oferta: motor, optionale, suma maxima de incadrare, etc.

Prin selectarea butonului "Da" de mai sus, declar ca imi exprim consimtamantul, în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum şi orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa intre în baza de date AutoItalia, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activitati şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislatia în vigoare – Legea 677/2001.

In cazul selectarii butonului "Nu" de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular vor fi utilizate de Auto Italia pentru a raspunde cererii dumneavoastra de informatii. Aceste date raman confidentiale.

Image CAPTCHA
Introduceti caracterele din imagine.